LUNA DE MIERE

REDUCERE 10%

Toate cuplurile care aleg să își petreacă luna de miere pe o croazieră MSC beneficiază de o reducere de 10% față de tarifele normale.

Dacă viața în doi este o călătorie, atunci o croazieră este începutul perfect. Linia de croazieră MSC dorește să ofere cuplurilor proaspăt căsătorite un sejur deosebit, la un preț special. În plus vor avea parte de tratament special la bord, surprize în cabina și o invitație la un cocktail exclusiv cu căpitanul. Pentru a beneficia de toate acestea, trebuie doar să prezentați certificatul de căsătorie în momentul rezervării croazierei.


Vreau o ofertă!

 

ANIVERSAREA CĂSĂTORIEI

Sărbătoriți aniversarea căsătoriei pe una din croazierele MSC! Pe lângă romantismul unei călătorii pe mare, vă oferim numeroase pachete atractive pentru a da un plus de magie acestui eveniment cu totul special.

Pachetul Delight and Taste

  • O excursie pe țărm pentru 2 persoane
  • Pachetul Rose Petal — servit în ziua îmbarcării — cuprinde o sticlă de Muscat - Vinul Dragostei, 2 suveniruri MSC și o tavă de prăjituri

 

Pachetul Explore and Taste

  • O sticlă de vin spumant Asti și un tort, servite în restaurant
  • Mic dejun continental de lux pentru 2 persoane servit în cabină
  • Pentru ea: un cadou Swarovski în valoare de 70 euro
  • Pentru el: un cadou Montblanc în valoare de 70 euro

 

Pachetul Explore and Delight

  • O excursie pe țărm pentru 2 persoane
  • Pentru ea: un cadou Swarovski în valoare de 70 euro

 

Nu trebuie decât să prezentați certificatul de căsătorie în momentul rezervării. Pachetele aniversare se pot achiziționa în limita disponibilității și pot fi rezervate până la 6 luni după data aniversarii. Pachetele nu sunt valabile pentru itinerariile din America de Sud și Africa de Sud. De asemenea, pachetele aniversare nu se pot cumula cu ofertele pentru a 25-a sau a 50-a aniversare.


Vreau o ofertă!

 

ANIVERSAREA NUNȚII DE ARGINT

REDUCERE €250

După 25 de ani de căsătorie cu siguranță meritați un bonus! De aceea, pentru aniversarea nunții de argint vă oferim o reducere specială de €250 per cabină față de tariful normal.

Această ofertă este valabilă pentru toate îmbarcările în decurs de 6 luni după data aniversării. Pachetele nu sunt valabile pentru itinerariile din America de Sud. De asemenea, pachetele aniversare nu se pot cumula cu alte oferte. Această ofertă este valabilă și pentru Yacht Club, la cerere și în limita disponibilității.


Vreau o ofertă!

 

ANIVERSAREA NUNȚII DE AUR

REDUCERE €500

Aniversarea nunții de aur este un eveniment cu adevărat special, așadar dorim să vă oferim o reducere de €500 per cabină față de tariful normal, la rezervarea croazierei.

Această ofertă este valabilă pentru toate imbarcările în decurs de 6 luni după data aniversării. Pachetele nu sunt valabile pentru itinerariile din America de Sud. De asemenea, pachetele aniversare nu se pot cumula cu alte oferte. Această ofertă este valabilă și pentru Yacht Club, la cerere și în limita disponibilității.


Vreau o ofertă!

 

Solicită o
OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Spune-ne unde vrei să călătorești, iar noi facem o ofertă special pentru tine!


Răspundem în maxim 60 de minute!
Program de lucru: L-V 10:00 - 18:00


 

Călătoriile pe mare sunt întotdeauna romantice. Pletele în vânt, priveliștea nesfârșită a mării, strălucirea stelelor, toate caracterizează experiența la bordul vasului. O croazieră reprezintă o bună oportunitate pentru o vacanță în doi.

Fiecare dintre dumneavoastră își imaginează croaziera ideală în diverse feluri. Pentru unele persoane aceasta poate fi pe un mega-vas cu perete de cățărare și cinema în aer liber, în timp ce alte persoane preferă un vas intim, mai luxos. Din fericire, există diferite tipuri de vase de croazieră, potrivite pentru toate gusturile.

Marele avantaj al croazierelor este că sunt foarte ușor de planifcat, întrucât pachetul include transport și cazare. Nu trebuie decât să vă alegeți vasul și itinerariul, fără să vă faceți griji pentru hoteluri și transferul între orașe.

 

De ce o vacanță pe un vas de croazieră?

 

De ce să lucrezi cu noi?

Noi, Miraj Sun Travel, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune servicii. Ne-am angajat să oferim servicii turistice de cea mai înaltă calitate, care combină energia și entuziasmul nostru, cu experienta.

 

 

Spune-ne unde vrei să călătorești, iar noi facem o ofertă special pentru tine!

Vreau o ofertă personalizată!

 

Ce spun clienții noștri...

 

"Când am început să ne obișnuim cu viața pe vas... s-a terminat excursia... dar a meritat toți banii!"

— Elena, 28 ani

"Mi-ar plăcea să fie pentru minim 10 zile următoarea croaziera. Șapte sunt prea puține."

— Irina, 36 ani

"A fost o experiență foarte, foarte frumoasă. Pe vas ne-am simțit foarte foarte bine. Membrii echipajului foarte atenți cu clienții, spectacolele de la teatru extraordinare, totul a fost foarte frumos."

— Alina, 42 ani

"Vasul a fost foarte frumos, cabina la fel de frumoasă (arată exact ca în pozele de pe site), serviciile foarte bune, organizare extraordinară."

— Iulian, 32 ani

"Cabina era foarte curată, iar stewardul noastru avea grijă de fiecare dată să ne surprindă cu câte ceva."

— Cristina, 45 ani